کمک های بشردوستانه یونیسف به مکاتب ولایت نیمروز
توزیع تعدادی میز و صندلی برای تعدادی از مکاتب نیمروز باعث خوشحالی دانش آموزان این مکاتب شده است.
این کمک ها توسط صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) در سال جاری انجام شده است.
در سال های اخیر کلاس های بسیاری در مکاتب شهر زرنج; مرکز ولایت نیمروز بدون میز و کرسی بود و شاگردان در برخی مکاتب از کرسی و میز شکسته استفاده می کردند و در برخی مکاتب نیز شاگردان بر زمین می نشستند.
اما پس از توزیع میز و صندلی های جدید توسط صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) در مدارس، این همکاری با استقبال دانش آموزان آن مدارس مواجه شده است.
هادیه که دانشآموز کلاس پنجم مدرسه است، از توزیع میز و صندلی در مدرسه استقبال کرد و اینگونه ابراز خوشحالی کرد: «حالا به جای اینکه روی زمین بنشینیم، روی میز و صندلی جدید مینشینیم و درس میخوانیم. در سالهای گذشته روی زمین درس میخواندیم.
در عین حال ساحل یکی دیگر از دانش آموزان این منطقه می گوید در مدرسه ای که درس می خواند از میزهای قدیمی استفاده می شد و دانش آموزان روی زمین می نشستند و درس می خواندند.
او با استقبال از کار یونیسف میگوید: ما قبلاً در زمین درس میخواندیم و برایمان خیلی سخت بود، اما اکنون با امید درس میخوانم.
ساحل تاکید می کند که میز و صندلی باید به خوبی نگهداری شود. او از سایر دانش آموزان می خواهد که برای پس انداز و حفظ این کمک ها تلاش کنند.
برخی از مسئولان مدارسی که از توزیع میز و صندلی بهره مند شده اند، این کمک های بشردوستانه یونیسف را در بهبود آموزش کودکان موثر می دانند.
وحید حمیدی، مدیر یکی از مدارس میگوید: «ما از یونیسف برای کمک به ما در ساخت میز و صندلی سپاسگزاریم. پیش از این دانش آموزان در کلاس های خود با مشکل مواجه بودند، اما اکنون به طور منظم و بر اساس استانداردها آموزش داده می شود.
او به من یادآوری کرد که در مدرسه محل کارش به اندازه کافی صندلی و میز در اختیار دانش آموزان قرار دارد.
در این میان شماری از فعالان مدنی با یادآوری مشکلاتی که مکاتب نیمروز در گذشته با آن مواجه بوده اند، تأیید می کنند که کمک های یونیسف در حل مشکلات مکاتب تأثیر خوبی دارد.
سباوون کریمی، یکی از فعالان مدنی نیمروز می گوید: با حمایت یونیسف، معارف در این ولایت بهبود خواهد یافت زیرا دانش آموزان با اشتیاق خاصی به مکتب می روند.
این فعالان مدنی از امارت اسلامی می خواهند که به بخش آموزش توجه بیشتری داشته باشد تا به گفته وی در آینده پزشکان، معلمان و مهندسان شایسته داشته باشیم.
جدای از این، شماری از باشندگان نیمروز نیز هرگونه کمک و همکاری در سکتور معارف را در تغییر وضعیت جامعه در آینده مفید می دانند.
غلام حیدر یکی از باشنده گان ولایت نیمروز از کمک های بشردوستانه یونیسف استقبال کرد و گفت: ما در معارف با مشکلات زیادی مواجه بودیم زیرا دانش آموزان ما روی زمین نشسته بودند و درس می خواندند اما اکنون با کمک یونیسف در حال تحصیل هستند. میز”.
این شهروندان ضمن ابراز خرسندی از کمک یونیسف در توزیع میز و صندلی در مدارس، از امارت اسلامی می خواهند که هر گونه مانع بر سر راه تحصیل پسران و دختران در کشور برطرف شود.